contest melaram dengan handbag

assalamualaikum.

hello babes.

well, another contest to go! wink..wink.



link


close date: 11 dec 2009.


terms and conditions applied:

1. Add blog Fiza di bloglist@blogroll dan jadilah Follower

2. upload banner Contest Melaram Dengan Handbag di sidebar dengan link ke entri http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/11/contest-melaram-dengan-handbag.html

3. Buat entry khas untuk contest ini

4. upload satu gmbr paling bergaya dengan handbag anda

* Handbag tak semestinya berjenama tau,w/p beli kt pasar malam, janji bergaya..hehe

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke Fiza

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang Fiza nk view entry korang.

7. 3 Pemenang akn dipilih berdasarkn gaya yg menarik

8. Hadiah??? Tengah fikir..Tunggu ye :)

___________________________________



dear mrsfiza,

here, i submit my photo on your contest. hope it fulfill you requirement. thank you very much ^___^



huhu.. i dont have so many handbag to share. but this one i would like to show off my cheap handbag Guess, Rp 2,000,000 only after 30% less, cute handmade red bag from cambodia less than USD 5 and free of charge of a turquoise paper beg as wedding gift..

thank you.

p/s: 7 days to go o__o




xoxo,


5 comments:

Dayu said...

nak masuk..nak masuk
balik ni gak geledah lappy carik gambar

Dayu said...

akhirnya, i sempat membuat entry di pagi 11.12.09
harap2 fiza masih qualified lah penyertaan i ni ye..dah ujung2 waktu baru nak submit

http://dayuyuna.blogspot.com/2009/12/i-join-contest-sila-percaya.html

cik syahira said...

omg..

MrS. F!zA said...

wah..ni aksi stunt ni..hehe

good luck k

MrS. F!zA said...

wah..ni aksi stunt ni..hehe

good luck k